torstai 27. heinäkuuta 2017

Kirjastolla tapahtuu Elolysteillä

Elolysti-viikko lähestyy ja kirjasto on jälleen mukana hyvin perinteisellä tavalla. Poistokirjamyynti järjestetään keskiviikkona 2.8. klo 12-17. Kirjaston pihalla on teltta, jossa myynti tapahtuu säällä kuin säällä.

Heti aamusta alkaen alamme kantamaan kirjalaatikoita telttaan, jotta klo 12 kaikki olisi valmiina. Mutta kuten aina, kaikkea myytävää emme saa varmasti mahtumaan yhtäaikaa esille, joten päivän mittaan tulee lisää myytävää tarjolle. Niin ja kirjojen lisäksi myytävänä on myös muuta aineistoa, kuten vanhoja videokasetteja.

Hinnat ovat totutusti erittäin edulliset, joten siitä ei hankinta jää kiinni.😁

 ♢

Torstaille 3.8. olemme sitten suunnitelleet kesän aikana erikoistapahtuman, josta ei ole Elolysti-ilmoituksissa mainittu mitään. Entisen hammaslääkärin pihalla ja nurmella pidetään torstaina klo 10:15 alkaen satupiknik ja katuliitutapahtuma. Omat eväät saa siis ottaa mukaan, mutta kirjastokin tarjoaa myös jotain pientä syötävää ja juotavaa. Lisäksi, jos sää vain on hyvä, mukaan on tulossa Teuvan torilta tuttu jäätelökioski, josta saa ostaa omalla rahallaan pehmistä, hodareita ja kahvia. Oikein kurjalla säällä jäätelö ei taida maistua, jolloin kioskikin jää silloin tulematta. Näitä ei siis kirjasto tarjoa. Kannattaa varata mukaan pikkurahaa, jotta voi herkutella.

Kirjastolla on eri värisiä liituja, mutta omiakin liituja saa totta kai ottaa mukaan. Jos niissä on vaikka jokin oma suosikkiväri.

Tapahtumassa on säävaraus. Sateella olemme joko kirjaston sisällä tai mahdollisesti samassa teltassa, jossa kirjamyynti järjestetään. Tähän vaikuttaa sateen lisäksi myös ilman lämpötila. Lisäksi toivomme, ettei kaukolämpöputken kaivaustyömaa ole juuri samoilla paikoilla. Tätä emme osanneet ennakoida, mutta toivomme parasta joka suhteessa.

Joten tervetuloa sankoin joukoin nauttimaan kirjaston tapahtumiin oli sää mikä hyvänsä.



Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti